Regulament intern

Masuri de protective in unitatea de invatamant in contextul epidemiologic al infectiei cu SARS-CoV-2 conform Ordinului comun nr.5487/1494 din 31.08.2020 al Ministerului Educatiei si Cercetarii si Ministerul Sanatatii

-masca de protectie este obligatorie pentru elevii din invatamantul primar si gimnazial in microbus si in unitatea de invatamant, in cazul prescolarilor nu este obligatorie.
-starea de sanatate a fiecarui elev va fi evaluate si monitorizata atat de catre parinti cat si de catre cadrele didactice la inceputul orelor dar si pe intreaga durata a procesului instructive-educativ.
-parintii/apartinatorii NU vor avea acces in curtea unitatii de invatamant si nu vor insoti copiii in cladirea aferenta scolii.
-se interzice imprumutul intre elevi a obiectelor personale
-parintii trebuie sa asigure necesarul de rechizite(caiete, creioane etc) deoarece intre elevi este interzis imprumutul acestor obiecte
-parintii au obligatia de a asigura ,,pachetelul cu mancare” pentru ziua de scoala, deoarece elevilor le este interzisa parasirea scolii pentru a-si cumpara mancare de la magazinele din apropierea scolii.